Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur bränt barn aldrig skyr elden

 

Det är hur du lindar in
mitt tilltrasslade hår
som jag förlorar mig
i lust och längtan

när dina ögon sveper in
likt nordanvinden
som mina lungor suckar

i kärlekens labyrint
gick jag förlorad
för målet var aldrig vägen
och borta var spåren
för att finna vägen hem

säg mig, hur finner man vägen
till det som är rätt och riktigt

för när du lindar mig runt ditt finger,
tappar greppet om mig själv

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-27 18:40



Bookmark and Share


    vide
mycket träffande beskrivet...
2008-01-28

  Fredrik P. VIP
passionens
dilemma!!
2008-01-27

  ms. r ghazale
härligt
2008-01-27

  isabel louise
fantastiskt vackert virkat med ord som berör
2008-01-27

  prinscess VIP
lite sorglig men ändå vacker på något sätt kan inte förklara
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund