Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande man

Mannen med den vita rosen
så vackert han dansar för mig..
ljuvligt rör han sig smidigt
smekande vidrör mig..
hänförd han omfamnar dansen
förd av känslans vind
och med den vita rosen
han kärleksfullt
nuddar min kind..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 20:27



Bookmark and Share


  papessa
så luftigt
2008-02-04

    Trast
Och mannen med den röda rosen?
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP