Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhetens avstånd..

Att vara nära
men ändå långt borta..
att titta på
men inte bli sedd
inte bli hörd
närhetens bristande band
förtvinar kärlekslöst..




mare















Fri vers av mare VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 21:17



Bookmark and Share


  papessa
kan känna smärtan
2008-02-04

  Karl-Bo Lundstedt VIP
den gör ont....
känns igen..
sorgset vacker..
kb
2008-01-28

  Pauline Pousár
Att vara nära någon utan att få vara nära dem är det värsta som finns...
2008-01-27

  prinscess VIP
skör
läser smärta i orden
ja ibland kan avståndet
kännas långt men ändå så nära intill
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Att vara ensam mitt i en flock.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP