Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sår av en uppväxt


Hel eller Halv?

Att lite kan
göra så mycket
i själens innersta rum
en barndom som gick i stycken
kan göra en sjuk och stum

Att fel budskap få från början
gjort mig osäker och halv
gå och trampa i sörjan
har tydligen blivit mitt kall

men jag lovar från mitt hjärta
att jag inte velat ha det så här
bär man på plåga och smärta
det helt klart på själen tär

hade jag fått välja väg
jag helt klart en annan valt
för vem väljer att må dåligt
det finns vägar där det är mindre halt

så vad hade jag valt om det gått från början?
Hel eller Halv?

hel såklart




Fri vers av NågonAnnans
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans