Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppstigen


och på toppen av den lilla kullen
sträcker jag ut mina magra armar

låter vinden och alla himlars kraft
fläkta mina osynliga vingar




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-05-26 12:03



Bookmark and Share


  livstycke
Ser dej stå på kullen
tänker osökt på ett vindkraftverk
som om du skulle ha vingar i dina armhålor
så kraftfullt men ändå mjukt..gillar dina fyra rader som säger så mycket.
2005-05-27

  Cattis Rönn
härliga rader...änglar finns dom?...fin fint beskrivet!
2005-05-26

  kath
så väldans härligt, det måste jag skynda mig att göra om så bara i fantasin :))
2005-05-26

    ej medlem längre
Åh vad fina ord, just de jag behövde få läsa nu!
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP