Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndets närhet..

Så långt bort
men ändå så nära..
i kärleken stark
finns inga avstånd
kärlekens band binder
hjärtan..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-28 10:25



Bookmark and Share


  aol
Så sann vacker dikt
2015-03-28

  Karl-Bo Lundstedt VIP
\"i kärleken stark
finns inga avstånd\"
Ropa ut det från hus taken!!
sant o sant...
kb
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Medan egoismen distanserar. Isolerar.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP