Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde hon






Räddhågade tankar
spred sig som löpeld


minnet plågade


kunde hon
så skulle hon
framställa ett vaccin
som utplånade
räddhågade tankar


men det kunde hon inte


inte kunde hon heller
skriva ett brev till döden

med tack för visad respekt för livet




Övriga genrer av Bim
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 14:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Räddhågade tankar är det snabbast verkande virus som finns- mycket väl skaldat
2008-01-28

  Hildegun Relefors
Är det kanske så?
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim