Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande






Försöker
återvinna mig



komma bort
komma hem
från det förflutnas orter
till ett enda odelat helt


utan att belasta dagen som är
med morgondagen



upptäcker ständigt


tillbaka är något som har gått
för att sedan komma tillbaka




Övriga genrer av Bim
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 14:37



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Både stor och tankeväckande...
särskilt tycker jag om.

\"komma bort
komma hem
från det förflutnas orter
till ett enda odelat helt\"
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim