Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det över nu?

 

 

Tulpanerna röda de sårar mig
omslutna med blodstänk
känner smaken av förruttnelsen

Tid ditt enda brott
ändå den största
för jag, jag är alldeles tom

Och gapet, hur det öppnar sig
stirrar ner i djupet av ingenting
ändå bränner jag mig på ståndaren

Är det över nu, känner du svedan
och blodsmaken, trängas med varandra
likt två allierade mot föraktet.

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-28 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund