Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos




Hon kastades
mellan alla känslor


ville hon leva
ville hon dö


onödigt att älta
sa förnuftet


tig
du var inte med
skrek hon


gråten satt fast
medan ilskan högg
omkring sig


hjärtat hade blivit
som en skrämd fågel


och
innan hon hittat spaden som skulle
gräva ner alla känslor
fick hon
som ett olydigt barn
välja på skamvrån
eller gå och lägga sig





Övriga genrer av Bim
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 16:32



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Att välja eller inte välja...när kaos infinner sig ..ja då är sängen bäste vän!
2008-01-30

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, du
det var för mycket känslor för en dag
bara en sak att göra: gå lägga sig
2008-01-28

  Rachel Roth
vilket kaosdokument Bim!!
blir alldeles tagen över din förmåga
att skriva så här rakt på riktigt
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim