Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tvagna händer

 

Du särar fruktlöst på kraften
som skördar livet
för att utgjuta det du blivit ingjuten
nästan plågsamt, hör du ur
gjutna ben, skramlet
ropar likt pinade slavar

Bakom galler av stulna blickar
förmår du inte längre se
det som all redan setts
men inte förlorats
det är bara ur dina tvagna händer
ropen kan stillas

så väck ej natten
den sover ännu bakom
fördragna persienner
låt mig få vila här i din nakenhet
ännu en stund känna
lukten av det möra köttet




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-28 16:37



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oh! min sköna!.. jag läser och har så lätt för att känna av dina känslor du skriver om!... för dom är så äkta och levande!... kram din Lasse..
2008-01-29

  Michaela Dutius
Förväntansfull- stilla- tycker om!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund