Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga besvär för min skull....


En sista önskan

Jag vill inte veta av någon storslagenhet vid mitt frånfälle -
det räcker om ni strör min aska för vinden
från toppen av Mount Everest.




Övriga genrer av papillon
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-28 19:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehee....cooooooolt..det ä klart vi ska fixa!!!!!
2008-02-01

    Bim
..skulle vi kunna göra något kollektivt,-ja menar bärare tycks ju finnas ,-hör av dig ang tid...din tokstolle!
2008-01-29

  Rachel Roth
den här gillar jag....med glimt i ögat
2008-01-29

  Rosmarin
*skrattar gott*
2008-01-29

  Åsa Gustavsson VIP
Jag åker över Kilimanjaro då o då... det kanske slår högre...
2008-01-28

  Åsa Gustavsson VIP
På Norra Fäladen i Lund har vi Monte Komposti... det kan jag bjuda på...
2008-01-28

  Björn Nilsson VIP
Har man inte infört regler mot allt konstigt som folk drar upp på Everest? Kan du inte tänka dig någon kompromiss, som Himmelsbjerget i Danmark - det ligger ju i utlandet i alla fall?
2008-01-28

  LassO
\"och vad skulle du ha för glädje av det, du är ju ändå dö\"?
2008-01-28

  Carola Zettergren
Det tror jag du är värd...!
2008-01-28

    Nattviol
det ska bli!!
nemas problemas..
säg bara till i goood tid innan!
*S*
2008-01-28

  Michaela Dutius
Ödmjuk så man gråter...*L*
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

papillon