Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig gillat någon så


Tusen fjärillar

tusen fjärilar kittlar min själ
glittrande stoft förgyller mig

Mina tankar vandrar mot dig
varenda dag, varenda sekund

Saknar dig hela tiden
jag kan inte låta bli att le

jag saknar de stunder med dig
redan innan de passerar

mitt förnuft rinner mellan fingrarna
trotts att jag kupar dem

vill berätta hur jag känner för dig
men jag känner mig blottad

men trotts de berättar jag
om dig och min eld som hettar




Fri vers av Moorelly
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly