Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implosion

jag dricker upp dig
med huvudet först
långsamt längre in mot min själ
dränker dig, dränks
om igen och svälja
du slinker in i mig
jag hindrar de inte

även om du äter upp mig
och jag dricker dig

så njuter jag

jag finns snart inte kvar
en implosion
utan de som existera är vi




Fri vers av Moorelly
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 21:11



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
mm. läser in sväva i svart hål. haha, ser hur det där ömsesidiga ätandet och drickandet går till: det kan inte vara helt lätt, men det går
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly