Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ!

Jag är rädd, livrädd för att allt skall bli fel
för att misslyckas är det värsta jag vet
jag vill lyckas leva mitt liv hel och allra helst glad
känna mig fri
få känna hur allt tar fart

finns några medeciner för sånt?
att inte misslyckas att vara
fri , hel och allra helst glad


finns medecin för livets räddsla och alla dess kval
om man bortser från medecinen som
halva sverige befolkning innehar
lyckopiller är inget för mig
hatar att konstla mig




Fri vers av NågonAnnans
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 22:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Bra skrivet!
Bra inställning!!!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans