Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagen är full av orättvisor...


Det måste ut

 

Det bubblar och sjuder

pyser lite här och där

Hettan stiger mot ytan

som håller emot

Lavan kokar het och röd

 

En dag när himlen har

den rätta färgen

När apelsinmånen

speglar sig i havet

Då,

då ska jag tala om

vad som döljer sig

djupt under ytan




Fri vers av Annette Andersson
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-28 22:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
När oförätter döljer sig under ytan o man får *bita* sig i tungan för att inte avslöja...men du bidar din tid, tills apelsinmånen speglar sig i havet....Applåd!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson