Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur ett annat perspektiv...ser jag med...


Kattögon

I kattens ögon ser du mig
Jag tittar på dig och spinner
Tro det raring…eller ej
Men det är där du mig finner

Kryper så nära intill ditt bröst
Nosar och insuper värmen
Suktar efter lite tröst
Trasslar in mitt huvud i ärmen

Du ler och smeker mig stilla
Jag kurar så gott i din famn
Nej, det är ingen villa
I mörkret jag viskar ditt namn

I kattens ögon ser du mig
Som katta får jag vara dig nära
Tro det raring…eller ej
Men på det kan jag svära




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 644 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 14:15



Bookmark and Share


  Svante
Va fint, jag älskar katter, så det passar jättebra att du är en katt. Du kan t o m få klösa på mina möbler om du vill :)
2008-01-29

  Fredrik P. VIP
gillar kattögon
klart värda dikten...
2008-01-29

    Trast
Hoppas dina klor inte är alltför vassa, bara.
2008-01-29

  KristinaE
.. katten ja, har så många gånger sagt att \"i nästa liv vill jag bli en katt\"! Fri att vandra - fri att krypa upp i famnen - fri att vila.. tänker på den möjligheten och ler!
2008-01-29

    Squire
Fin, tröstande på nåt sätt...
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för