Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bon apetit

 

Nu dansas tango
och friheten sjunger

dukade med röd duk
över din förvirring

och intog min bästa
måltid någonsin

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-29 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert, aptitretande!
2008-01-31

  ms. r ghazale
jag blev hungrig ;)
2008-01-30

  * Ammi *
gött gött ...
2008-01-30

  Patrick K
snyggt skrivet!!
2008-01-29

  isabel louise
mums vilken härligt glädjefull dikt!
2008-01-29

  Michaela Dutius
Glädjen slår volter mellan dina ord.
Mycket bra!!!
2008-01-29

  aol
gotti gotti
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund