Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mycket som finns kvar...

Så tog du minna händer
Så tog du min själ
Så tog du minna minnen
Jag hoppas du bevarar dom väl

Så tog du all min längtan
Så tog du allt mitt hopp
Så tog du minna drömmar
Nu jävlar är det stop !

Så tog du mitt hjärta
Så tog du evigheten
Så tog du mina lungor
Och jag som trodde på kärleken...

Så tog du all min längtan
Så tog du allt jag har
Så tog du mina löften
Inte mycket av mig finns nu kvar...




Fri vers av S.N.
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.