Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skägglörv (med herr larsson)


snön låg djup och blå utomhus
men inne brann brasan och kaffet var klart
herr larsson funderade

visst var det kul att odla skägg

varför ska man raka sig
en enkel fråga med ett ofantligt djup

måste vara ungefär
som när en kvinna provar en ny frisyr
med färg permanent och annat hokus pokus

fast skägget är gratis förstås

han gäspade
kliade sig i skägget och drack lite kaffe

nu var det två andra frågor som var på tapeten
skulle han hämta tidningen först
eller

skotta lite snö




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-30 07:52



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad härligt sätt du skriver på här...lite som att läsa om Gubben Pettson ..;)
2008-01-31

  Carola Zettergren
Underbart!
2008-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag behöll mitt skägg i ett år.
Ett intressant experiment.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP