Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar






Om jag tycker
att livet är
enehanda


beror det
enbart på
min oförmåga


att få ögonen att se
och öronen att lyssna




Övriga genrer av Bim
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 10:26



Bookmark and Share


  Rachel Roth
med den insikten och lite varsamhet mot sig själv...öppnas åter ögon och öron...tack för påminnelsen
2008-01-30

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Det ligger något i det. Du får mig att tänka med din stillsamma, talande dikt.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim