Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionde januari-08






Ett av kärlekens
förnamn
är omtanke




Övriga genrer av Bim
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 11:24



Bookmark and Share


    Manuela
Absolut är det så!!!
Liten lätt text med tungt berörand ord!
Kram till dig
2008-01-31

  Rachel Roth
fin
2008-01-30

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Så vackert uttryckt, så precist formulerat, och så sant. Tack!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim