Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan

Människans ord
löften..
sårbart att bygga på
kan falla
människan..
ibland svår att tro på



mare








Fri vers av mare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP