Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig vårdepp

Tung dimma slår emot mig
pressar in ångestdolken mellan skulderbladen

Leran i översta lagret drar ner mina tröstlöst trötta fötter

Trädens splittrade grenar gråter




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-30 17:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
Trädens splittrade grenar gråter.... en del av vårens liturgi, det som låter oss gestalta det inre i det yttre. Om man kan se det. och det gör du!
2008-02-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skriven dikt!
2008-02-03

    Bodil Sandberg
Ja du..där formade du det i sannings namn så förbaskat bra!!!!
2008-02-02

  Rachel Roth
mycket bra skildrat ...särskilt tyngdkänslan i fötterna
2008-02-01

  Hildegun Relefors
Men aldrig har våren uteblivit!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren