Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

Staden nattetid -

Alla bilar är döda
Bara regnet hörs




Bunden vers (Haiku) av Blomster
Läst 389 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-30 21:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
alla bilar är döda.

helbra rad.

(nu får jag sova)
2008-02-15

  LassO
Natten är speciell oftast.
2008-02-03

  Lyckohäxan Enediel
Gillar den stillsamma bild du målar upp i den här haikun...! =)
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse