Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Hjärtats törst
längtan..
se mig
hör mig
rör vid mig..
vill bli fylld
med kärlekens dryck..
till breddens kant
svämmandes över
för alltid..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-31 11:32



Bookmark and Share


  karenina VIP
en så perfekt sammanfattning av den där törsten!
2008-02-09

  Mats Henricson
Ett SÅ OERHÖRT TILLTALANDE OCH LOCKANDE ERBJUDANDE, OMÖJLIGT ATT MOTSTÅ !!!! Bokmärker !!
2008-02-08

  papessa
om alla ändå kunde förstå
2008-02-04

  noname_realmind
Skön svämmig dikt om kärlekskänslan och kärlekslängtan!
2008-02-04

    Trast
Ja... känner igen detta.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP