Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod




det finns ord
som gräver ner sig
innan dom är döda


sörj dem inte

de planterar bara nya




Övriga genrer av Bim
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 12:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tålamod är då en dygd att inte underskatta.
Tack Bim för ännu en pärla
2008-01-31

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag häpnar och gläds över din bild av orden som frön. Låt alla oss som skriver hjälpa till att vattna dem. Din dikt slår ut inför min syn. Tack.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bim