Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte hitta någon bra titel


Lära för livet, eller nåt.

Jag lagar näringsrik mat till mina barn.
Viktigt att äta rätt när man växer

Jag ser till att de rör på sig och motionerar.
Viktigt att röra på sig när man växer.

Sedan sätter jag dem framför TV´n
och matar dem med SKIT!




Fri vers av odyne
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-05-27 11:27



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
svårt att vara perfekt... i ett samhälle som överkonsumerar tevetiden
2005-07-09

    Agnieszka
väldigt fascinerad. bra skrivet, enkelt men med gigantiskt innehåll.
bra fråga, varför gör man så? (jag har inga barn så jag ska kanske inte uttala mig. )
jag skulle så mycket hellre satt dem med en bok i handen. eller ett ritblock.
men jag gissar att det är så ohyggligt mycket enklare med att sätta dem vid tv:n.
2005-05-29

  Daniel_78 VIP
hahaha ljuvligt
2005-05-27

    barroom_hero
Ja, vad skall jag säga? Helt underbar i sin klockrena 'sanning'. Så här ser det ju faktiskt ut för alldeles för många. Tycker verkligen om det kärva, korta formatet.
2005-05-27

  Spoon-Janne
Känner igen mig!
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne