Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll den här, sa hon


och provade alla kläder
i hela affären

Han drog i en skruv
när han kom hem

För att på något vis
få sin manlighet
tillbaka




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 922 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-31 17:59



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
en man behöver en kvinna en kvinna behöver en man.
för att kiva kan.
2009-01-03

  Elin Katten Lo VIP
Sjukt bra, sjukt talande. Du borde gömma hans skruvmejsel bara för att jävlas, och ge killen lite abstinens och svettningar.

Tack!


E
2008-06-27

  Solstorm
åh vad härlig!!
2008-06-25

  Per Teofilusson
och du är så ung: backlash?
2008-02-26

  TiVa
haha... så rolig! Tack... nu fick jag mig ett skratt så här en fredagsmorgon! :)
2008-02-22

  Linen
mmm, så är det nog... mitt i prick!
2008-02-01

    Mickey Blue Eyes
Haha! Så roligt skrivet! Applåder och bokmärks!
Speglar verkligheten exakt. :)
2008-02-01

    Lars Gullberg
hon var en han, näe eller....
2008-02-01

  Inkarasilas
Hehe, klistrade ett fett flin på mig, oho! Nice med twist.
2008-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker inte ens om att köpa kläder åt mig själv. Betraktar det som ett nödvändigt ont.
2008-01-31

    Trast
Hahahaha!
2008-01-31

  Michaela Dutius
Lockar fram ett leende....männen har det inte lätt..
2008-01-31

  Carola Zettergren
Mycket bra!!!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious