Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän


Underbara vän

Imorgon är det dax
vi förenas åter
efter ett liv i vänskap

jag vet att du ÄLSKAR mig
min vän
och
jag ÄLSKAR dig

vi har så mycket förflutet
som vi aldrig kan komma ifrån




Fri vers av NågonAnnans
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans