Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Regnet piskar i kvällens mörker
mot glasfönstrens ytor
vattendropparna stannar upp
för en kort stund..
som små vattenkristaller
glittrande försvinner neråt
mot jordens fuktiga mark
i väntan på vårens grönska..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 00:42



Bookmark and Share


    Trast
Fin stämningsbild och med rörelse neråt i rummet, framåt i tiden, åt det ljusare i människors hjärtan. Passar till vädret i Göteborg ikväll.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP