Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnattsaga för trötta

Tystnaden smeker mig
Förför mig
Den äger mina tankar
Tystnaden bäddar
Stoppar om
själen
Den lägger mig att vila

Tystnaden stryker mjukt min panna
Viskar ömt Jag har kommit för att stanna




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 569 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-04 15:13



Bookmark and Share


    Melona
tystnaden bäddar...

tyckte om!
2008-02-11

  mare VIP
...riktigt känner sömnen komma....gullig..
2008-02-10

    alicia79
Vackert skrivet, i en godnattdikt som passar så fint när kvällen randas.
2008-02-10

    ej medlem längre
Dubbelbottnad text,
tystnaden som både kan vara
trygg,van & skön
men också mycket ensam och
oundviklig, en dom.
2008-02-08

  Dessie 35
härlig go nattsaga men blir ännu goare om nån läser den för en =)
2008-02-06

  Moniqa
Ja..verkligen...ger avspänd lyckokänsla och hopp inför natten Så vackert utformad Jättejätteunderbar! =)
2008-02-06

    Bodil Sandberg
Vilken underbar godnattsaga..den tar jag med mig ikväll när jag ska krypa ner!!!!
2008-02-05

  * Ammi *
ja tystnaden är som bomull för själen ibland
vacker text
2008-02-05

    Pivvi
vilken söt en!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren