Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hukande

de regnvåta
gatornas
vilsna vemod
gör sig åter
gällande

skugglika figurer
utlämnade
åt kampen
för överlevnad

söker skydd i
portar och
gallerior

hukande under
ett vindpinat
paraply

spirar kärlek




Fri vers av Anders P VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 11:29



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
väcker ömma tankar
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP