Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar inte om att bli sedd, det handlar om att bli sedd på rätt sätt


ingen vågar egentligen möta min blick när
de fastnar i detaljer som trötthet och färg
somliga stannar upp och beundrar sin
spegelbild i mina ögon
andra tittar helt enkelt bara bort

poängen är att blinda blickar också är en syn





Fri vers av vetlandaslyna
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-01 23:40



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
sådan jävla poäng i det du säger genom dessa ord. jävla blickar alltså.
2008-02-06

  Burn
meningen \" somliga stannar upp och beundrar sin spegelbild i mina ögon\" är en helt fantastisk mening! det är sån mångfaldig psykologisk botten i den. grymt bra!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna