Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orkan

Nu rör vindarna vid mig
känner varenda virvel
runt min själ
Känner stormen i mitt hjärta

vi blir som asplöv i vinden
en orkan drar genom våra själar
svalkar mitt inre
Känner stormen i mitt hjärta

elden blir bortblåst
kan någon tända din låga igen
vi fryser och vinden leker
Känner stormen i mitt hjärta

härdas i vinden
ser ditt rufsiga vindpinade hår
jag är jagad av en orkan
Känner stormen i mitt hjärta




Fri vers av Moorelly
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-02-02 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly