Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in i mitt innersta...

Sagda ord av kärlek

motsvarar inte

kärlek i handling

Där tystnaden

talar om allt

o lever sitt eget språk

Där läppar blir

ett ordspråk

och kroppar blir

en talande handling




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-03 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2012-10-06

    sunnanvind
dEn här texten talar *klokord*! Mycket sanna ord! Bokmärker!
2008-02-04

  Inkarasilas
Aaah precis det här hörde jag i helgen, ja inte din fina text, men: Kärlek är Handling. Och så skriver du detta, Tack. Oh.
2008-02-03

  Carl Prag
Vackert... \"Där läppar blir ett ordspråk\". Bra uttryckt!
2008-02-03

  issac.a.m
Underbart..
2008-02-03

  Michaela Dutius
En text som talar om en stor längtan och en stor kärlek
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP