Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blågröna sköna hav

När havet känns långt borta

då tar du oceanen in i mig

Då isen smälter över mina bröst

då kokar mitt inre

och vågorna sköljer över

när din orkan når mitt sköte

då finns inte havet långt borta

då finns ingen oändlighet

då är havet som vackrast

skönast i sin prakt

Kärlekshavets blåa gröna

våta varma bris

smälter samman

min kärlek med din




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 18:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker och sprudlande kärleksdikt
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP