Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems Fel?

Jag har försökt glömma
Jag har försökt släppa taget
och jag trodde jag lyckats
men inte

Jag blir fortfarande lika nervös, och tyst i din närvaro
skammen hänger över mig som en oundviklig skugga
å även om du inte låtsas om den
så ser jag att den påverkar även dig

men förklara är du snäll
förklara varför det blev såhär
var det mitt fel
var det ditt fel
eller bådas
eller ingens

Det värsta är att jag inte minns vad jag sa den kvällen
jag var inte vid mitt fulla medvetande
och mycket som jag sa har jag börjat ångra
men min ursäkt är att jag inte minns att jag sagt det

Jag skäms över den kvällen
jag skäms över det som hände
och jag skäms över att du fick offra din tid åt mig

alla säger att det inte var mitt fel att det hände
att det är inget jag kunde rå för
men skammen tynger mig ändå
för du fick offra din tid för mig

efter den kvällen blev allt förändrat
efter den kvällen har jag inte kunnat se dig i ögonen igen
för jag skäms

varje möte
varje gång vi ser varandra
blir allt bara så fel
vems fel?
ditt
mitt
bådas
eller ingens?




Fri vers av ~Teodora~
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 19:03



Bookmark and Share


  Just Emotions
hm.. ja vems fel är det? det går kanske inte alltid att svara på.. stark text!!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~