Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag var modig så skulle jag be om ursäkt.


Mordet på det vi hade

jag vill inte
ser inte
vet det ändå

jag slutar
att andas
måste förstå

jag krigar
men bara
inuti mig

det får aldrig
gå ut
över dig.



jag vill att
du vet det
om jag är dum

eller låtsas
att vara
blind och stum

jag önskar att
jag aldrig
sagt ett ord

vår vänskap
föll offer
för kallblodigt mord




Fri vers av Tiili
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 20:48



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ajaj
smärtsamt
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili