Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnkrig

du förvrider mitt huvud
förångar mina föresatser
får mina hjärnceller
vibreravridapulvriseras




Fri vers av glittertindra
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-18 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurligt skrivet
2008-02-21

  Inkarasilas
HLR på stört, asläckert med ett aaaaaaaaah!
2008-02-20

    Plumflower
på nått sätt får den mig att tänka på sådana där stunder när man kommer oförberedd till en fest och blir för berusad. precis lagom till att man träffar en snygg, smart och trevlig kille/tjej och får panik. eller så är det bara jag. hur som helst, känner igen det här och gillar den komprimerade formen, det frigör verkligen känslan av den där hjärnsläppspaniken.
2008-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du har svimmat av,
mun*mot*mun-metod
brukar hjälpa eller
en klapp på hjärtat...
Bra skrivet och
ångat på!!!!
2008-02-18

  Bjarne Nordbö
Ha, det känns igen. Skönskrivit.
2008-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Det där låter allvarligt...

Just detta med förångade föresatser...
Kan det vara ungefär som när någon bagatelliserar ens lidande, liksom raljerar med det?
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra