Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig när du sover

Genomströmmad av känslor

så vakar jag in dagen

med fingrar genom håret

och läppar som sluts

Då vakar jag in i ditt vaknande

ser dina ögonlock som diamanter

fast ljuset är dovt

Älskar din varma bröstkorg

som höjs och sänks

i takt med din andning

I kärlek älskar jag dig i smyg

ännu vilande sovande

Dina läppar som bomull

fyllda av kärleksdoft

Jag älskar ditt anletes drag

som så vackert väcker min dag

böjer mig fram

sakta fjäderlätt smakar

dig vaken till vår dag




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 08:00



Bookmark and Share


    sunnanvind
Suckar då jag läser och fylls av en värme...underbart hur man kan få uppleva att kärleken gör...! Svårt att finna orden som gör dikten rättvisa...hur underbar text som helst!!! *Bokmärker*Tack!
2008-02-04

  Michaela Dutius
Underbar- spröd- och oändligt poetisk
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
De flesta älskar mig mest när jag sover.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP