Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom berg och dalar

När jag vandrar genom dalen

andas in fukten av vatten

Då går min blick upp mot bergen

 tänker att där

har jag också vandrat

Blicken ner mot det vackra

sträckt mina händer mot himlen

och tackat för livet

Går med vindens smekning på min kind

sträcker mina händer mot bergen

längtar mig galen

Livets vandring med allt det vackra

även om mina ögon ibland varit slutna

även om mitt förstånd ibland suckat

Så förstår jag livets väg

det ena utesluter inte det andra

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 08:11



Bookmark and Share


    sunnanvind
Åh, vilka vackra bilder och känslor du förmedlar! Underbart!
2008-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En promenad
som gör en glad!
Skönt målat med ord!
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag lyfter min blick upp mot bergen. Varifrån skall min hjälp komma? Min hjölp kommer från Herren, Han som har skapat himmel och jord.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP