Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm

Mörkrets fukt piskar

Lyktstolpens sken bländar

Inre ljuset torkar




Bunden vers (Haiku) av Mauri
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-02-04 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri