Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets nyanser

Livet så starkt i olika flöden..
färgsprakande nyanser
själsliga toner i unika harmonier
svävande ut i himlarymdens
oändliga storhet..
höjdernas höjd
djupaste djup
vidsträckta landskapens
borttagna gränser..
drivande mäktiga vindars styrka
målande livets konstnärliga verk..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-04 12:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som livets flödens höjder och djupnader väl beskrivet...måleriskt och nyanserat...
2008-02-08

  papessa
ett konstvärk
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP