Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet är aldrig blint eller dövt från känsla

Vad vore vi utan ordet

utan kommunikation

Vi lär oss tidigt

för att kunna nå ut

 De döva lär sig

blinda

stumma

Vad vore ordet utan känsla

utan beröring

ingenting




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 14:06



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vad vore ordet utan känsla

utan beröring..

så underbart skrivet
2008-02-04

    sunnanvind
Jag som är teckenspråkig känner speciellt för denna text...
Vad vore språk utan känsla...?! Vad vore vi utan någon slags kommunikation...?!
2008-02-04

    Erika H
vi säger ibland att en blick säger mer än tusen ord
en kram kan vara så mycket längre än ett hej

utan beröring
är vi stumma

vackert skriven text
2008-02-04

    ej medlem längre
Vackert! Tyvärr tror jag att det ibland finns ord utan känsla. Men som tur är är det ont om det på den här sidan :)
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP