Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens doft..

Vindarnas doft sveper
över öppna fältens
leriga åkrar
kala trädens väntan
som björkarnas siluetter..
berörande doftens vind
förnimmer tyst ny vår..




mare





Fri vers av mare VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-04 15:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vackert!!!
2008-02-09

  drakbruden VIP
Den doften går rakt in och väcker längtan. Mycket bra beskrivet!
2008-02-09

  Ronny Berk
vindvackert doftande den texten...känner vår längtan efter våren...
2008-02-08

    Melona
åh så vackert!

vilekn underbar bild jag fick!
Tack...
tycker mycket om \"förnimmer tyst ny vår\"
2008-02-08

    Trast
Stämningsfullt.
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst!
Gränslöst härligt!
Jag riktigt känner doften!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP