Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder inte kappan bara omfamnar allt

När jag famnar kappan av vinden

så tänker jag inte kränga den

ut och in

o följa med vindströmmen

utan fånga allt som sveper dess väg

i innerlig värme

så frusna själar vågar le igen




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-04 17:24



Bookmark and Share


  Agnes
mmm... just så. Du ger en ny innebörd till bekant talesätt. Gillas.
2008-02-06

  Ronny Berk
en omfamnande poesi med svepor av värmens och tillitens signum...
2008-02-06

    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
En vacker tanke.
Men skall man komma dithän måste man våga gå i motvind.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP