Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMF

Jag gick till en sal
som var allt annat än
astral
det låg en sur figur på lur
han blängde med munnen
och skrek:
vad gör du här ditt svin?
Du får varken pengar eller vin
tvätta bort ditt fåniga flin
ställ dig i kö
och dö




Fri vers av J.M.B.
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 17:56



Bookmark and Share


  J.Markus.K.Brännström
:D
2008-02-07

  Thirre
Ja, usch så otrevligt sant!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.