Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att inte våga inse sanningen!


Sorgens ensamhet.

De sägs att en blick kan säga mer än tusen ord.
Men vad var det då som du inte förstod ?
Kunde du inte se hur mina tårar rann ?
Kunde du inte se att lyckan försvann ?
När tårarna bara kom fler och fler.
Men du vågar inte titta mer.
Sakta du väljer att titta bort.
Tills du vet att mitt öga är torrt.
Du låtsas som om inget hänt.
Och att du aldrig ditt huvud bortåt hade vänt.
Då hör du mitt skriks höga stämma.
Denna gången kan du inte ditt huvud vända.
Du stänger ute min gälla röst.
För av dig får jag ingen tröst.
Vill bort till drömmarnas land.
Gråta ut i någons öppna famn.
För inombords är jag bara en liten flicka som gråter.
Och hoppas på att lyckan ska komma åter.




Fri vers av Sleepy
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 18:20



Bookmark and Share


    blacknwhiteworld
va fint..
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy