Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ord.

Vad jag än gör kan du inte förstå, kommer livet fortsätta så?
Så har det varit länge nu, Men ändå förstår inte du !
Du kanske aldrig min kärlek ser, Och det pallar jag inte mer.
Tjej efter tjej men aldrig väljer du mig.
Hur länge ska jag behöva vänta? Hur länge ska jag behöva längta ?
Vill att du på mig ska se, Vill att du mot mig ska le.
Vill känna att du kan älska mig, Som om jag var din tjej.
Men allt jag känner är en stor klump i min hals,
Känns som om man snurrar runt i en vals.
En vals som aldrig tar slut, Och som inte har en annan väg ut.
Jag vill bara vara älskad av dej, Att du ska vara i närheten av mig.
Vara din tjej, Att du ska ta mig i din famn och krama mig.
Men aldrig blir det jag som är där, För aldrig i mig du kommer vara kär.




Fri vers av Sleepy
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 18:39



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Bra skrivet om olycklig kärlek!
Kram Backsippan
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy